• BIST 13928.06
  • Altın 6233.27
  • Dolar 47.3535
  • Euro 54.0043
  • Lefkoşa 34 °C
  • Girne 31 °C
  • Mağusa 34 °C
  • İskele 34 °C
  • Güzelyurt 33 °C
  • Lefke 35 °C

El frenini çekmediği otomobilinin altında kalıp, hayatını kaybetti

Tunceli’nin Mazgirt ilçesine bağlı Ataçınarı köyünde evinin otoparkının kapısını kapatmak için indiği otomobilini aniden hareket edince durdurmaya çalışan N. S. Yıldırım, aracın altında kalıp yaşamını yitirdi.
El frenini çekmediği otomobilinin altında kalıp, hayatını kaybetti

Yıldırım’ın, Almanya’da işçi olarak çalışıp emekli olduktan sonra bir süre önce memleketi Tunceli’ye dönüş yaptığı ve çiftçilik yapmaya başladığı belirtildi.

Almanya’da uzun yıllar işçi olarak çalıştıktan sonra bir süre önce memleketi Tunceli’nin Mazgirt ilçesine bağlı Ataçınarı köyüne dönüş yapıp, çiftçilik yapmaya başlayan N.S Yıldırım, bu sabah, 2 kilometre uzaklıktaki bostanını sulamak için evden çıktı. 1 çocuk annesi Yıldırım, otoparktaki otomobilini dışarı çıkardı. Daha sonra otomobilden inerek kapıyı kapatmak için otoparka yönelen Yıldırım, el frenini çekmediği aracının hareket ettiğini gördü. Yıldırım, yokuş aşağı giden otomobilini durdurmak için önüne geçti.

Ancak bu sırada Yıldırım, dengesini kaybedip düşerek otomobilin altında kaldı. Otomobil, aydınlatma direğine çarparak durdu. Sesler üzerine dışarı çıkan eşi ve komşuları, 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak yardım istedi.

İhbar üzerine köye sağlık, AFAD ve jandarma ekipleri sevk edildi. Ekiplerin yaptığı çalışma ile otomobilin altından çıkarılan Yıldırım’ın yaşamını yitirdiği belirlendi. N.S Yıldırım’ın cenazesi, Tunceli Devlet Hastanesi’nde yapılan otopsi işlemlerinin ardından toprağa verilmek üzere yakınlarına teslim edildi. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

TRT

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Ada Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.