• BIST 10992.74
  • Altın 5781.737
  • Dolar 42.5064
  • Euro 49.5773
  • Lefkoşa 20 °C
  • Girne 21 °C
  • Mağusa 21 °C
  • İskele 21 °C
  • Güzelyurt 17 °C
  • Lefke 20 °C

Dolar ne kadar? Euro kaç lira? 8 Ağustos 2022 güncel dolar kuru… Dolar/TL…

Döviz piyasası ne durumda? Dolar ne kadar oldu? Piyasalarda son durum ne? Euro/TL ne kadar? Dolar/TL, 17,96’dan işlem görüyor. İşte, 8 Ağustos güncel döviz kurları…
Dolar ne kadar? Euro kaç lira? 8 Ağustos 2022 güncel dolar kuru… Dolar/TL…

Dolar/TL, haftaya yükselişle başlamasının ardından 17,96 seviyelerinde işlem görüyor.

Cuma günü yüzde 0,1 değer kaybeden dolar/TL günü 17,9097'den tamamladı.

8 Ağustos güncel döviz kuru

Dolar/TL, yeni haftaya değer kazancıyla başlamasının ardından saat 10.40 itibarıyla yüzde 0,3 artışla 17,9620'den işlem görüyor. Aynı dakikalarda avro/TL yüzde 0,46 primle 18,3250'den, sterlin/TL yüzde 0,50 yükselişle 21,7430'dan satılıyor.

Dolar endeksi şu sıralarda önceki kapanışın yüzde 0,1 altında 106,5 seviyesinde bulunurken, avro/dolar paritesi 0,2 yükselişle 1,0210'dan alıcı buluyor.

Analistler, ABD'de güçlü gelen iş gücü piyasası verileri sonrasında ABD Merkez Bankası'nın (Fed) şahin para politikasını sürdüreceğine ilişkin beklentilerle tahvil ve döviz piyasasında oynaklığın arttığını bildirdi.

Bugün veri gündeminin zayıf olduğunu, jeopolitik gelişmelere ilişkin haber akışının yatırımcıların odağında olacağını ifade eden analistler, teknik açıdan dolar endeksi için 105,5'in destek, 107,2'nin direnç konumuna geldiğini söyledi.

TRT

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler

K.K.T.C Başbakan Yardımcılığı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanlığı Devlet Opera ve Bale Koordinasyon Merkezi

Cenapoğlu: “TAM PARTİ, Lefke’den Dipkarpaz’a kadar sokakları inletecek”Cenapoğlu: “TAM PARTİ, Lefke’den Dipkarpaz’a kadar sokakları inletecek”

Toplumsal Adalet ve Mücadele Partisi (TAM PARTİ) Kurucu Üyesi ve Siyaset Bilimci Hakan Cenapoğlu, “TAM PARTİ, Lefke’den Dipkarpaz’a kadar sokakları inletecek.” dedi.

Partiden yapılan açıklamaya göre Cenapoğlu, Ada Tv’de Cüneyt Oruç’un sorularını

İsrail gazetesi yazdı! ‘Gazze’deki Türk tuzağı, Tel Aviv için felaket’İsrail gazetesi yazdı! ‘Gazze’deki Türk tuzağı, Tel Aviv için felaket’

İsrail gazetesi, varılan ateşkes sonrası Gazze’de enkazı kaldırma çalışması yapan buldozerlerde Türk bayraklarının yer almasına işaret ederek bunun Tel Aviv için ‘tam anlamıyla felaket niteliğinde bir stratejik başarısızlık’ olduğunu yazdı.

1/20
SON DAKİKA HABERLER
YAZAR
SPOR
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
12345678
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Ada Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.