• BIST 12433.5
  • Altın 7182.12
  • Dolar 43.8294
  • Euro 51.7046
  • Lefkoşa 11 °C
  • Girne 14 °C
  • Mağusa 12 °C
  • İskele 12 °C
  • Güzelyurt 9 °C
  • Lefke 11 °C

Denizli'de iki otomobilin çarpıştığı kazada ağabey ve kardeşi öldü

Denizli'nin Buldan ilçesinde iki otomobilin çarpıştığı kazada yaralanan 5 kişiden 2'si tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.
Denizli'de iki otomobilin çarpıştığı kazada ağabey ve kardeşi öldü

Buldan-Güney karayolu Oğuz Kavşağı'nda, dün akşam saatlerinde Mehmet Demiryay yönetimindeki otomobil ile A.Y'nin kullandığı otomobil çarpıştı.

Kazada, sürücü Demiryay, aynı otomobilde bulunan Ali Demiryay, Ahmet Yüksel, Osman Demiryay ile diğer otomobilin sürücüsü A.Y. yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Yaralılar ambulanslarla kentteki hastanelere kaldırıldı.

Yaralılardan sürücü Ali Demiryay ile ağabeyi Mustafa Demiryay tedavi gördüğü Denizli Devlet Hastanesinde bugün hayatını kaybetti.

Diğer 3 yaralının sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

TRT

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler

K.K.T.C Başbakan Yardımcılığı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanlığı Devlet Opera ve Bale Koordinasyon Merkezi

Cenapoğlu: “TAM PARTİ, Lefke’den Dipkarpaz’a kadar sokakları inletecek”Cenapoğlu: “TAM PARTİ, Lefke’den Dipkarpaz’a kadar sokakları inletecek”

Toplumsal Adalet ve Mücadele Partisi (TAM PARTİ) Kurucu Üyesi ve Siyaset Bilimci Hakan Cenapoğlu, “TAM PARTİ, Lefke’den Dipkarpaz’a kadar sokakları inletecek.” dedi.

Partiden yapılan açıklamaya göre Cenapoğlu, Ada Tv’de Cüneyt Oruç’un sorularını

İsrail gazetesi yazdı! ‘Gazze’deki Türk tuzağı, Tel Aviv için felaket’İsrail gazetesi yazdı! ‘Gazze’deki Türk tuzağı, Tel Aviv için felaket’

İsrail gazetesi, varılan ateşkes sonrası Gazze’de enkazı kaldırma çalışması yapan buldozerlerde Türk bayraklarının yer almasına işaret ederek bunun Tel Aviv için ‘tam anlamıyla felaket niteliğinde bir stratejik başarısızlık’ olduğunu yazdı.

1/20
SON DAKİKA HABERLER
YAZAR
SPOR
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
12345678
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Ada Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.