• BIST 11482.6
  • Altın 6555.4
  • Dolar 50.1426
  • Euro 55.9077
  • Lefkoşa 17 °C
  • Girne 18 °C
  • Mağusa 20 °C
  • İskele 20 °C
  • Güzelyurt 15 °C
  • Lefke 18 °C

DDK Başkanı: KPSS ile ilgili sorunun ne boyutta olduğunu inceliyoruz

Müfettişlerden oluşan heyetin ÖSYM'ye gönderildiğini belirten Devlet Denetleme Kurulu Başkanı Yunus Arıncı, "Bir sorun görünüyor. KPSS ile ilgili sorunun ne boyutta olduğunu müfettiş arkadaşlarımızın çalışması gösterecek" dedi.
DDK Başkanı: KPSS ile ilgili sorunun ne boyutta olduğunu inceliyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2022 KPSS Lisans oturumundaki bazı sorularla ilgili iddialar sonrası Devlet Denetleme Kurulu'na konuyu inceleme talimatı verdi.

Görevlendirilen heyetin yerinde inceleme yapacağını belirten Devlet Denetleme Kurulu Başkanı Yunus Arıncı, "Bir heyet görevlendirdik. Müfettişlerden oluşan heyet yerinde inceleme ve araştırma yapacak. ÖSYM'deki inceleme ve araştırma sürecine ilişkin bir süre vermemiz şu aşamada mümkün değil. Tabloyu tam olarak görmemiz lazım. Ancak mümkün olan en kısa sürece raporumuzu Cumhurbaşkanına sunacağız . bir sorun göründüğünü ifade etmiştim . Sorunun ne boyutta olduğunu müfettiş arkadaşlarımızın çalışması gösterecek" dedi.

 

TRT

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Ada Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.