• BIST 12433.5
  • Altın 7182.12
  • Dolar 43.8294
  • Euro 51.7046
  • Lefkoşa 13 °C
  • Girne 14 °C
  • Mağusa 14 °C
  • İskele 14 °C
  • Güzelyurt 11 °C
  • Lefke 13 °C

Çankırı'da yeni eğitim-öğretim yılı başladı

Çankırı'da 2022-2023 eğitim öğretim yılı İlköğretim Haftası dolayısıyla kutlama programı düzenlendi.
Çankırı'da yeni eğitim-öğretim yılı başladı

İl Milli Eğitim Müdürlüğünce Mehmet Akif Ersoy İlkokulu bahçesinde düzenlenen törende saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu.

Törende 4. sınıf öğrencileri okula yeni başlayan 1. sınıf öğrencilerine çiçek verdi, şiirler okundu.

Vali Abdullah Ayaz, yeni eğitim-öğretim yılının hayırlı olması temennisinde bulundu.

Gençlerden beklentilerin yüksek olduğunu anlatan Ayaz, "Muhakkak ki hepinizin bu ön sırada oturanlardan çok daha iyi bir donanımla geleceğe hazırlanması ve bizlerden bayrağı devralması, ülkemizi bugüne getirenlerin yapmış olduğu fedakarlıkların daha fazlasını sarf ederek inşallah ülkemizi güzel yarınlara ulaştırması en büyük temennimiz. Bunun için el birliği içerisinde milletvekillerimizle, kamu kurum ve kuruluşlarımızla hep beraber gayret edeceğiz ve sizler için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz" dedi.

AK Parti Çankırı Milletvekili Salim Çivitcioğlu da Çankırı'ya eğitim alanında yapılan yatırımların hepsinin kıymetli öğrenciler için olduğunu söyledi.

İl Milli Eğitim Müdürü Muammer Öztürk de il genelinde 3 bin 945 okul öncesi ve 1. sınıf öğrencisinin uyum eğitimleri ile geçen hafta yeni döneme ilk adımı attıklarını vurguladı.

TRT

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler

K.K.T.C Başbakan Yardımcılığı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanlığı Devlet Opera ve Bale Koordinasyon Merkezi

Cenapoğlu: “TAM PARTİ, Lefke’den Dipkarpaz’a kadar sokakları inletecek”Cenapoğlu: “TAM PARTİ, Lefke’den Dipkarpaz’a kadar sokakları inletecek”

Toplumsal Adalet ve Mücadele Partisi (TAM PARTİ) Kurucu Üyesi ve Siyaset Bilimci Hakan Cenapoğlu, “TAM PARTİ, Lefke’den Dipkarpaz’a kadar sokakları inletecek.” dedi.

Partiden yapılan açıklamaya göre Cenapoğlu, Ada Tv’de Cüneyt Oruç’un sorularını

İsrail gazetesi yazdı! ‘Gazze’deki Türk tuzağı, Tel Aviv için felaket’İsrail gazetesi yazdı! ‘Gazze’deki Türk tuzağı, Tel Aviv için felaket’

İsrail gazetesi, varılan ateşkes sonrası Gazze’de enkazı kaldırma çalışması yapan buldozerlerde Türk bayraklarının yer almasına işaret ederek bunun Tel Aviv için ‘tam anlamıyla felaket niteliğinde bir stratejik başarısızlık’ olduğunu yazdı.

1/20
SON DAKİKA HABERLER
YAZAR
SPOR
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
12345678
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Ada Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.