• BIST 10983.18
  • Altın 5768.894
  • Dolar 42.5227
  • Euro 49.5836
  • Lefkoşa 20 °C
  • Girne 19 °C
  • Mağusa 20 °C
  • İskele 20 °C
  • Güzelyurt 18 °C
  • Lefke 20 °C

Burdur Valisi Arslantaş, Muhtarlar Günü'nü kutladı

Burdur Valisi Ali Arslantaş, "19 Ekim Muhtarlar Günü" dolayısıyla mesaj yayımladı.
Burdur Valisi Arslantaş, Muhtarlar Günü'nü kutladı

Burdur Valisi Ali Arslantaş, yerel demokrasinin en eski örneğini temsil eden ilk halkasını oluşturan muhtarlara verilen önemin bir göstergesi olarak 2015'ten beri 19 Ekim'in "Muhtarlar Günü" olarak kutlandığını söyledi.

Muhtarların görev yaptıkları köylerde ve mahallelerde devletin taşradaki en temel taşı olduğuna dikkat çeken Arslantaş, vatandaşların devlete ihtiyaç duyduğunda çalacakları ilk kapının muhtarlıklar olduğunu anlattı.

Arslantaş, sorunların tespit edilip ilgili makamlara aktarılmasında, kamu hizmetlerinin daha etkin ve verimli yerine getirilmesinde muhtarlara ciddi vazifeler düştüğünü vurgulayarak, "Muhtarlarımız halkımızla devlet kurumları arasında köprü vazifesi görerek çok önemli bir kamu hizmetini yerine getirmekteler. Bu vesileyle başta görevi başında bu millete hizmet için şehit düşen muhtarlarımıza Allah'tan rahmet diliyor, tüm muhtarlarımızın 'Muhtarlar Günü'nü en samimi duygularımla kutluyorum" dedi.

TRT

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler

K.K.T.C Başbakan Yardımcılığı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanlığı Devlet Opera ve Bale Koordinasyon Merkezi

Cenapoğlu: “TAM PARTİ, Lefke’den Dipkarpaz’a kadar sokakları inletecek”Cenapoğlu: “TAM PARTİ, Lefke’den Dipkarpaz’a kadar sokakları inletecek”

Toplumsal Adalet ve Mücadele Partisi (TAM PARTİ) Kurucu Üyesi ve Siyaset Bilimci Hakan Cenapoğlu, “TAM PARTİ, Lefke’den Dipkarpaz’a kadar sokakları inletecek.” dedi.

Partiden yapılan açıklamaya göre Cenapoğlu, Ada Tv’de Cüneyt Oruç’un sorularını

İsrail gazetesi yazdı! ‘Gazze’deki Türk tuzağı, Tel Aviv için felaket’İsrail gazetesi yazdı! ‘Gazze’deki Türk tuzağı, Tel Aviv için felaket’

İsrail gazetesi, varılan ateşkes sonrası Gazze’de enkazı kaldırma çalışması yapan buldozerlerde Türk bayraklarının yer almasına işaret ederek bunun Tel Aviv için ‘tam anlamıyla felaket niteliğinde bir stratejik başarısızlık’ olduğunu yazdı.

1/20
SON DAKİKA HABERLER
YAZAR
SPOR
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
12345678
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Ada Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.