• BIST 10972.03
  • Altın 5777.133
  • Dolar 42.5224
  • Euro 49.6219
  • Lefkoşa 20 °C
  • Girne 19 °C
  • Mağusa 20 °C
  • İskele 20 °C
  • Güzelyurt 18 °C
  • Lefke 20 °C

Bilecik’te kedilerin çuvala konulması ile ilgili soruşturma başlatıldı

Bilecik’te kedilerin çuvala konulması ile ilgili yurt personeli hakkında adli ve idari soruşturma başlatıldı.
Bilecik’te kedilerin çuvala konulması ile ilgili soruşturma başlatıldı

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Bilecik Merkez Hürriyet Mahallesinde bulunan Kredi Yurtlar Kurumu Ertuğrulgazi Erkek Öğrenci Yurdunda çuvala konulan kedilerle ilgili 4 personel hakkında savcılık tarafından adli, valilik tarafından da idari soruşturma başlatıldığı ifade edildi.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Neslihan Leblebicioğlu konuya ilişkin şunları söyledi:

"Yurtta kalan çocukların çoğunluğu kedilerin yemekhaneye girmesinden dolayı bazıları rahatsız bazıları da beslemektedir. Son zamanlarda şikayetler artmış. Yurt yetkililerinden bir çözüm bulmaları konusunda talepte bulunmuşlar. Yurt müdürlüğü yurdun bahçesinde kustuklarını ve bir tanesinin de öldüğünü belirlemişler. Bir mikroplu salgın söz konusu olabilir diye 3 gündür barınak aranmış. Barınaktan, 'siz kedileri toplayın biz gelir alırız' cevabı üzerine onlarda toplamak için müdahalede bulunmuşlar ama hırçın oldukları için zorlanmışlar. Yurt yetkilileri çuvala koymakla hata ettiklerini ifade etmişlerdir. Yurtta görev yapan 4 personel hakkında savcılık adli, valilik olarak idari soruşturma açıldı."

TRT

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler

K.K.T.C Başbakan Yardımcılığı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanlığı Devlet Opera ve Bale Koordinasyon Merkezi

Cenapoğlu: “TAM PARTİ, Lefke’den Dipkarpaz’a kadar sokakları inletecek”Cenapoğlu: “TAM PARTİ, Lefke’den Dipkarpaz’a kadar sokakları inletecek”

Toplumsal Adalet ve Mücadele Partisi (TAM PARTİ) Kurucu Üyesi ve Siyaset Bilimci Hakan Cenapoğlu, “TAM PARTİ, Lefke’den Dipkarpaz’a kadar sokakları inletecek.” dedi.

Partiden yapılan açıklamaya göre Cenapoğlu, Ada Tv’de Cüneyt Oruç’un sorularını

İsrail gazetesi yazdı! ‘Gazze’deki Türk tuzağı, Tel Aviv için felaket’İsrail gazetesi yazdı! ‘Gazze’deki Türk tuzağı, Tel Aviv için felaket’

İsrail gazetesi, varılan ateşkes sonrası Gazze’de enkazı kaldırma çalışması yapan buldozerlerde Türk bayraklarının yer almasına işaret ederek bunun Tel Aviv için ‘tam anlamıyla felaket niteliğinde bir stratejik başarısızlık’ olduğunu yazdı.

1/20
SON DAKİKA HABERLER
YAZAR
SPOR
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
12345678
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Ada Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.