• BIST 10996.32
  • Altın 5794.245
  • Dolar 42.5035
  • Euro 49.5641
  • Lefkoşa 20 °C
  • Girne 21 °C
  • Mağusa 21 °C
  • İskele 21 °C
  • Güzelyurt 17 °C
  • Lefke 20 °C

Bartın'da İl Koordinasyon Kurulu toplantısı yapıldı

Bartın'da İl Koordinasyon Kurulu toplantısı Vali Nurtaç Arslan başkanlığında gerçekleştirildi.
Bartın'da İl Koordinasyon Kurulu toplantısı yapıldı

Arslan, valilik salonundaki toplantıda yaptığı konuşmada, il genelinde yılın ilk 6 ayında 12 milyar 609 milyon 113 bin lira tutarında 278 proje yapıldığını belirtti.

Projelere tahsis edilen ödenek miktarının 823 milyon 917 lira olduğunu aktaran Arslan, "Bu ödeneklerden 387 milyon 266 bin lira harcama yapılarak yüzde 47'lik bir nakdi gerçekleşme sağlandı. Bu süreçte 278 projeden 49'u tamamlandı, 137 projede ise faaliyetler devam ederken, 47 proje de ihale aşamasında." ifadelerini kullandı.

Belediyeler tarafından da 28 milyon 280 bin lira bedelli 18 proje yürütüldüğünü belirten Arslan, "Bunlardan 7'si bitirildi, 10'unda da çalışmalar devam ediyor. Yatırımları, tahsis edilen ödenekten yapılan harcama miktarlarına göre sektörel değerlendirdiğimizde 139,6 milyon lirayla ilk sırada ulaştırma sektörü, sonrasında 100,9 milyon lira ile tarım-orman, 44,4 milyon lirayla sağlık sektörü yer almaktadır."

Devam eden projeler ile 2023 yılı yatırım tekliflerinin değerlendirildiği toplantıya, Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, İl Emniyet Müdürü Şakir Engin Korkmaz, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Ersin Arslan, vali yardımcıları, ilçe ve belde belediye başkanları ile yatırımcı kuruluşların müdürleri katıldı.

TRT

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler

K.K.T.C Başbakan Yardımcılığı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanlığı Devlet Opera ve Bale Koordinasyon Merkezi

Cenapoğlu: “TAM PARTİ, Lefke’den Dipkarpaz’a kadar sokakları inletecek”Cenapoğlu: “TAM PARTİ, Lefke’den Dipkarpaz’a kadar sokakları inletecek”

Toplumsal Adalet ve Mücadele Partisi (TAM PARTİ) Kurucu Üyesi ve Siyaset Bilimci Hakan Cenapoğlu, “TAM PARTİ, Lefke’den Dipkarpaz’a kadar sokakları inletecek.” dedi.

Partiden yapılan açıklamaya göre Cenapoğlu, Ada Tv’de Cüneyt Oruç’un sorularını

İsrail gazetesi yazdı! ‘Gazze’deki Türk tuzağı, Tel Aviv için felaket’İsrail gazetesi yazdı! ‘Gazze’deki Türk tuzağı, Tel Aviv için felaket’

İsrail gazetesi, varılan ateşkes sonrası Gazze’de enkazı kaldırma çalışması yapan buldozerlerde Türk bayraklarının yer almasına işaret ederek bunun Tel Aviv için ‘tam anlamıyla felaket niteliğinde bir stratejik başarısızlık’ olduğunu yazdı.

1/20
SON DAKİKA HABERLER
YAZAR
SPOR
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
12345678
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Ada Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.