• BIST 12433.5
  • Altın 6861.82
  • Dolar 43.4768
  • Euro 51.3944
  • Lefkoşa 11 °C
  • Girne 15 °C
  • Mağusa 12 °C
  • İskele 12 °C
  • Güzelyurt 9 °C
  • Lefke 11 °C

Balıkçılar sübvansiyonlu tarım kredisi kullanabilecek

Av sezonunun açılmasıyla birlikte balıkçılar için çok yönlü destekler hayata geçiriliyor. Balıkçılar, destek kredisinin yanı sıra sübvansiyonlu tarım kredisi de kullanabilecek.
Balıkçılar sübvansiyonlu tarım kredisi kullanabilecek

Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, onay ruhsatı olanlar Ziraat Bankası aracılığı ile balıkçılık destek kredisi kullanabiliyor.

Faiz indirimli tarım kredisi kullanmayanlar ise 15 milyon liraya kadar yüzde 50 ile 80 arasında değişen oranlarda bu krediden yararlanabilecek.

Daha önce sübvansiyonlu tarım kredisi alan balıkçılar, ödeme güçlerini aşmamak kaydıyla ilave kredi talebinde bulunabilecek. 

TRT

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Ada Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.