• BIST 12433.5
  • Altın 6874.72
  • Dolar 43.4959
  • Euro 51.3088
  • Lefkoşa 18 °C
  • Girne 18 °C
  • Mağusa 16 °C
  • İskele 16 °C
  • Güzelyurt 15 °C
  • Lefke 18 °C

Bakan Soylu: İyi Parti il binasına saldırı bir provokasyondur

Bakan Soylu, İyi Parti İstanbul il binasına kurşun isabet etmesiyle ilgili, "İyi Parti il binasına saldırı, bir provokasyondur. Olayı aydınlatmak için polisimiz tahkikat yapmaktadır" açıklamasını yaptı.
Bakan Soylu: İyi Parti il binasına saldırı bir provokasyondur

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İyi Parti il binasına mermi isabet etmesiyle ilgili açıklama yaptı.

Bakan Soylu, "İyi Parti il binasına saldırı, bir provokasyondur. Olayı aydınlatmak için polisimiz tahkikat yapmaktadır" dedi.

Soylu, faillerin en kısa sürede bulunacağını söyleyerek, "Ancak olayın nedeni belirlenmeden husumet yöneltmek hem provokasyon hem de bu menfur olay üzerinden siyasi fırsatçılık yaymaktır" şeklinde konuştu.

Ne olmuştu?

Eski Çırpıcı Yolu Sokak'taki Merter İş Merkezi'nde bulunan İyi Parti İl Başkanlığının D-100 kara yoluna bakan bölümüne isabet eden kurşun, kafeteryanın cam bölmesinden girerek koltuğa saplandı.

Durumun bildirilmesi üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Polis ekipleri binanın çevresine güvenlik şeridi çekerek önlem alırken, olay yeri inceleme ekipleri bölgede inceleme başlattı.

TRT

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Ada Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.