• BIST 11240.27
  • Altın 6521.02
  • Dolar 50.1539
  • Euro 56.1028
  • Lefkoşa 14 °C
  • Girne 17 °C
  • Mağusa 14 °C
  • İskele 14 °C
  • Güzelyurt 11 °C
  • Lefke 14 °C

Bakan Bilgin, Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen genel başkanlarını kabul etti

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Türkiye Kamu Çalışanları Sendikaları Konfederasyonu Genel Başkanı Önder Kahveci ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan ile görüştü.
Bakan Bilgin, Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen genel başkanlarını kabul etti

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, Bakan Vedat Bilgin, bakanlıkta Önder Kahveci ve Talip Geylan ile bir araya geldi.

Görüşmede, çalışma hayatı gündemindeki konulara ilişkin görüş alışverişinde bulunuldu.

Kahveci ve Geylan, Bakan Bilgin'e 1. dereceye gelmiş kamu personelinin ek gösterge rakamının 3600 olarak belirlenmesi talebini iletti.

Sözleşmeli personelin kadroya geçirilmesi konusundaki son durumun ele alındığı görüşmede iki sendika başkanı, yardımcı hizmetler sınıfı personelinin sorunlarına çözüm için müjde beklediğini söyleyerek, memur ve emeklilerin alım gücünü artırmak için seyyanen ek zamma ihtiyaç duyulduğu görüşünü iletti.

TRT

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Ada Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.