• BIST 12433.5
  • Altın 6393.11
  • Dolar 44.331
  • Euro 51.478
  • Lefkoşa 10 °C
  • Girne 11 °C
  • Mağusa 10 °C
  • İskele 10 °C
  • Güzelyurt 8 °C
  • Lefke 10 °C

Aydın'da tıra çarpan otomobil hurdaya döndü: 3 yaralı

Aydın’ın Nazilli ilçesinde aşırı hız nedeniyle sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil, önce refüje daha sonra da tıra çarptı. Meydana gelen kazada, otomobilde bulunan 3 kişi yaralandı.
Aydın'da tıra çarpan otomobil hurdaya döndü: 3 yaralı

Kaza, saat 01.30 sıralarında Denizli-Aydın kara yolu üzerinde bulunan Hal kavşağında meydana geldi.

İddiaya göre Furkan Y. hakimiyetindeki otomobil, aşırı hız nedeniyle sürücüsünün kontrolünden çıkarak, önce orta refüje ardından da aynı yöne gitmekte olan Ali Güden yönetimindeki tıra çarptı.

Çarpmanın etkisiyle savrulan otomobil, yol kenarındaki kaldırıma çıkarak bir restoranın giriş kapısına vurduktan sonra bir direğe çarparak durabildi. Kazayı gören vatandaşların durumu bildirmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Kazanın etkisiyle kullanılamaz hale gelen otomobilde yaralanan Furkan Y., Özcan Y. ve Tuna D. sağlık ekipleri tarafından ambulansa alınarak Nazilli Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Yaralıların tedavisi sürerken, polis kazayla ilgili soruşturma başlattı. 

TRT

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Ada Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.