• BIST 13662.75
  • Altın 6686.86
  • Dolar 45.7337
  • Euro 53.3823
  • Lefkoşa 29 °C
  • Girne 26 °C
  • Mağusa 28 °C
  • İskele 28 °C
  • Güzelyurt 26 °C
  • Lefke 29 °C

Alzheimer hastası yaşlı kadından haber alınamıyor

Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde 72 yaşındaki Alzheimer hastası kadından haber alamayan ailesi kayıp başvurusunda bulundu.
Alzheimer hastası yaşlı kadından haber alınamıyor

Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde 72 yaşındaki Alzheimer hastası kadından haber alamayan ailesi, kayıp başvurusunda bulundu.

Merkezefendi ilçesine bağlı Karaman Mahallesi’nde ikamet eden 72 yaşındaki Alzheimer hastası Müesser Kancı, dün öğle saatlerinde evinden ayrıldıktan sonra ortadan kayboldu.

Yaşlı kadından saatlerdir haber alamayan ailesi, kayıp başvurusunda bulundu. Ailesi yüz felci ve mavi gözlü olması gibi ayırt edilebilen özellikleri olan yaşlı kadını görenlerin veya yerini bilenlerin polise bildirmesini talep edildi. 

TRT

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Ada Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.