• BIST 10974.35
  • Altın 5775.074
  • Dolar 42.5089
  • Euro 49.5902
  • Lefkoşa 20 °C
  • Girne 19 °C
  • Mağusa 20 °C
  • İskele 20 °C
  • Güzelyurt 18 °C
  • Lefke 20 °C

Ağrı'da pansiyonda kalan kız öğrencilere yaş pasta sürprizi

Türk Kızılay Ağrı Şubesi kadın gönüllüleri, ailelerinden uzakta pansiyonda kalan kız çocuklarına sürpriz yaparak yaş pasta ikramında bulundu.
Ağrı'da pansiyonda kalan kız öğrencilere yaş pasta sürprizi

Kızılay'ın kadın gönüllüleri, Dünya Kız Çocukları Günü dolayısıyla Ozanlar Yatılı Bölge Ortaokulu'nun pansiyonunda kalan ve çoğunluğu uzak köylerden gelen kız öğrenciler için etkinlik düzenledi.

Yanlarına aldıkları yaş pastalarla pansiyona giden gönüllüler, öğrencilerle sohbet edip vakit geçirdi.

Daha sonra kesilen yaş pastalar, kız öğrencilerin yanı sıra erkek öğrencilere de ikram edildi.

Gönüllülerden Neslihan Taşdemir, "Yaklaşık 120 öğrenciye pasta ikram ettik. Amacımız çocuklarla zaman geçirmek ve her zaman onların yanında olduğumuzu göstermek istiyoruz. Kızılay olarak her alanda varız. Daha önce de bu okulda çeşitli etkinlikler yaptık. Öğrenciler yazdıkları dilekleri de kutularımıza attı" dedi.

TRT

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler

K.K.T.C Başbakan Yardımcılığı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanlığı Devlet Opera ve Bale Koordinasyon Merkezi

Cenapoğlu: “TAM PARTİ, Lefke’den Dipkarpaz’a kadar sokakları inletecek”Cenapoğlu: “TAM PARTİ, Lefke’den Dipkarpaz’a kadar sokakları inletecek”

Toplumsal Adalet ve Mücadele Partisi (TAM PARTİ) Kurucu Üyesi ve Siyaset Bilimci Hakan Cenapoğlu, “TAM PARTİ, Lefke’den Dipkarpaz’a kadar sokakları inletecek.” dedi.

Partiden yapılan açıklamaya göre Cenapoğlu, Ada Tv’de Cüneyt Oruç’un sorularını

İsrail gazetesi yazdı! ‘Gazze’deki Türk tuzağı, Tel Aviv için felaket’İsrail gazetesi yazdı! ‘Gazze’deki Türk tuzağı, Tel Aviv için felaket’

İsrail gazetesi, varılan ateşkes sonrası Gazze’de enkazı kaldırma çalışması yapan buldozerlerde Türk bayraklarının yer almasına işaret ederek bunun Tel Aviv için ‘tam anlamıyla felaket niteliğinde bir stratejik başarısızlık’ olduğunu yazdı.

1/20
SON DAKİKA HABERLER
YAZAR
SPOR
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
12345678
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Ada Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.