• BIST 9860.29
  • Altın 3684.04
  • Dolar 37.6698
  • Euro 41.1784
  • Lefkoşa 16 °C
  • Girne 16 °C
  • Mağusa 13 °C
  • İskele 13 °C
  • Güzelyurt 14 °C
  • Lefke 16 °C

40 metre yükseklikteki falezlerden tehlikeli atlayış

Antalya'da 40 metre yükseklikten denize atlayan bir genç kısa süreli bilinç kaybı yaşadı. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.
40 metre yükseklikteki falezlerden tehlikeli atlayış

Antalya’nın dünyaca ünlü Konyaaltı Sahilinde adrenalin tutkunu gençlerin 40 metre yüksekliğindeki falezlerden denize yaptıkları tehlikeli atlayışlar korkutuyor.

Falezlerin ucundan kendini boşluğa bırakan bir genç suya düştükten sonra bir süre hareketsiz kalınca paniğe sebep oldu. 10 saniye sonra kendine gelen genç yüzerek kıyıya çıktı.

"Aşağıdan gençler bağırınca gaza geldim"

Onlarca metre yükseklikten kenidisini suya bırakın 21 yaşındaki Bekir Boztepe, "İlk çıktığımda aşağı baktım, o an korktum. 50 metre yüksekliği var gibiydi. Ama aşağıdan gençler bağırınca gaza geldim ‘atlamazsan adam değilsin’ dediler. Yapacak bir şey yoktu, besmele çekip atladım. Atladığımda ilk başta bir şey olmadı. Benden önce birisi atladı, ayaklarımı düz tutmamı söyledi. Atladıktan sonra istemsiz ayaklarım açıldı. Sudan çıkınca ilk başta bir nefes alamadım. Çok uzun sürmedi ama. Buradan atlamayı kimseye tavsiye etmiyorum. Çocuklar atlamasın, sakın gaza gelmeyin." dedi. 

TRT

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Ada Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.