• BIST 8080.85
  • Altın 1891.224
  • Dolar 28.9324
  • Euro 31.2257
  • Lefkoşa 16 °C
  • Girne 17 °C
  • Mağusa 19 °C
  • İskele 19 °C
  • Güzelyurt 15 °C
  • Lefke 16 °C

240 metre yükseklikte badminton antrenmanı yaptılar

Gümüşhane'nin Torul ilçesindeki cam seyir terası, badminton antrenmanına ev sahipliği yaptı. 240 metre yükseklikte kurulan cam terastaki antrenman nefesleri kesti.
240 metre yükseklikte badminton antrenmanı yaptılar

240 metre yükseklikteki cam terasa çıktılar. Baş döndüren yükseklikte badminton oynadılar.

Türkiye ve Avrupa'nın en yüksek seyir teraslarından biri olan Gümüşhane Torul'daki cam seyir terası bu kez farklı bir etkinliğe ev sahipliği yaptı.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yaz spor okullarına ve spor bilincine dikkati çekmek için cam teras üzerinde badminton antrenmanı gerçekleştirildi.

Badminton Antrenörü Hasan Hüseyin Boşnak, "Sporun her alanda yapılabileceğini, sporun her yerde olduğunu her alanda herkes için sporun olduğunun mesajını vermeye çalıştık. Herkesi spora davet ediyoruz" dedi.

15 yaş altı Türkiye Badminton Şampiyonası'na hazırlanan sporcular, antrenör eşliğinde 1 saat antrenman yaptı. 

TRT

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Ada Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.