Yangına havadan müdahale ediliyor

Mersinlik-Tatlısu arasında bugün 15.00 sıralarında çıkan orman yangınına, havadan da müdahale edilmeye başlandı. Polis Basın Subaylığı’nın verdiği bilgiye göre, polis itfaiye, Orman Dairesi ve Sivil Savunma ekiplerinin yerden müdahalesine ek olarak

Mersinlik-Tatlısu arasında bugün 15.00 sıralarında çıkan orman yangınına, havadan da müdahale edilmeye başlandı.

Polis Basın Subaylığı’nın verdiği bilgiye göre, polis itfaiye, Orman Dairesi ve Sivil Savunma ekiplerinin yerden müdahalesine ek olarak yangının söndürülmesi için havadan, yangın helikopteriyle de müdahale ediliyor.

Mersinlik’te 21 Haziran 2022’de de yangın çıkmış ve tüm çabalara rağmen günlerce kontrol altına alınamayan yangın 25 Haziran 2022 akşamı yağan yağmurun da katkısıyla söndürülebilmişti.

Kıbrıs Haberleri

Fuat Oktay Kıbrıs gazileriyle buluştu
GAÜ, üniversite sporlarında ilk üçte yer aldı
Polis örgütünün 62’nci kuruluş yıl dönümü etkinlikleri İskele’de devam etti
Randıman Korosu’ndan Babalar Günü’nde anlamlı ziyaret
Amcaoğlu, 2026 Dünya Budo Kupası şampiyonu kadın sporcuları kabul etti