Üstel, UBP Genel Başkanlığı için yarın adaylık başvurusu yapacak

Ulusal Birlik Partisi (UBP) Genel Başkanı ve Başbakan Ünal Üstel, Parti Genel Başkanlığı için yarın adaylık başvurusunda bulunacak. UBP’den yapılan açıklamaya göre, Üstel, 21 Eylül’de yapılacak 23.

Ulusal Birlik Partisi (UBP) Genel Başkanı ve Başbakan Ünal Üstel, Parti Genel Başkanlığı için yarın adaylık başvurusunda bulunacak.

UBP’den yapılan açıklamaya göre, Üstel, 21 Eylül’de yapılacak 23. Olağan Kurultayı’nda UBP Genel Başkanlığına resmi adaylık başvurusunu yarın saat 10.00’da Parti’nin Genel Merkezi’nde yapacak.

Parti Genel Başkanlığı adaylığı için 22 Temmuz’da Ahmet Melih Karavelioğlu, 29 Temmuz’da ise UBP Milletvekili Hasan Taçoy başvuruda bulunmuştu.

Kıbrıs Haberleri

Amcaoğlu: “Temi̇zli̇kte Sadece Bugün Deği̇l, Her Gün Sahadayız”
Ubp’den Kınama❗️
Eylemde Arbede Ve Kaos Yaşandı
Poli̇s’ten Zehi̇r Taci̇rleri̇ne Sessi̇z Taki̇p Operasyonu…
Mağusa Devlet Hastanesi Başhekimliğinden açıklama: “ 72 yaşındaki hastaya tüm tıbbi tedavi ve bakımlar eksiksiz yapılmaktadır“