TCMB faiz oranını değiştirmeyerek yüzde 50’de tuttu

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu, politika faizi olan bir hafta vadeli repo ihale faiz oranını değiştirmeyerek yüzde 50’de tuttu. Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Para Politikası Kurulu, “üçüncü çeyreğe ilişkin göster

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu, politika faizi olan bir hafta vadeli repo ihale faiz oranını değiştirmeyerek yüzde 50’de tuttu.

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Para Politikası Kurulu, “üçüncü çeyreğe ilişkin göstergelerin yurt içi talebin yavaşlamaya devam ederek enflasyonist etkisinin azaldığına işaret etmekte olduğunu” açıkladı.

Kurulun açıklamasında, enflasyon beklentileri ve fiyatlama davranışlarının öngörüler ile uyumunun dezenflasyon süreci açısından göreli öneminin arttığının vurgulandığı kaydedildi.

Kıbrıs Haberleri

Amcaoğlu: “Temi̇zli̇kte Sadece Bugün Deği̇l, Her Gün Sahadayız”
Ubp’den Kınama❗️
Eylemde Arbede Ve Kaos Yaşandı
Poli̇s’ten Zehi̇r Taci̇rleri̇ne Sessi̇z Taki̇p Operasyonu…
Mağusa Devlet Hastanesi Başhekimliğinden açıklama: “ 72 yaşındaki hastaya tüm tıbbi tedavi ve bakımlar eksiksiz yapılmaktadır“