Tatlısu-Geçitkale anayolunda feci kaza: 1 kişi yaralandı

Polis Basın Subaylığı’ndan verilen bilgiye göre bugün saat 15.20 sıralarında Tatlısu-Geçitkale anayolu 7-8 km’leri arasında, Ali Hacet (E- 48) yönetimindeki PC 627 plakalı kamyonet ile Tatlısu istikametinden Geçitkale istikametine doğru seyrettiği e

Polis Basın Subaylığı’ndan verilen bilgiye göre bugün saat 15.20 sıralarında Tatlısu-Geçitkale anayolu 7-8 km’leri arasında, Ali Hacet (E- 48) yönetimindeki PC 627 plakalı kamyonet ile Tatlısu istikametinden Geçitkale istikametine doğru seyrettiği esnada yolun sola virajlanan kısmına geldiğinde direksiyon hakimiyetini kaybedip yolun sağına geçmesi sonucu, o esnada karşı istikametten gelip Tatlısu istikametine doğru seyretmekte olan Hicabi Yerli (E-62) yönetimindeki SJ 918 plakalı birleştirilen çekilen aracın arkasında çekmekte olduğu 1386 plakalı dorsenin sağ yan kısmına, PC 627 plakalı aracın ön kısmına çarpması sonucu hafif yaralanmalı ve hasar ile neticelenen bir trafik kazası meydana gelmiştir.

Kaza sonucu yaralanan PC 627 plakalı araç sürücüsü sıkışmış olduğu araç içerisinden Geçitkale İtfaiye ekipleri tarafından çıkarılıp, kaza mahalline gelen ambulans ile Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırılmıştır.

Burada yapılan ilk yardım tedavisinin ardından müşahede altına alınmıştır.PGM/

Kıbrıs Haberleri

KTTB Başkanı Dalkan, Türk Tabipleri Birliği’nin Kongresi’ne katıldı
Sevgül Uludağ hayatını kaybetti
175 polis ve 25 itfaiye memuru yemin ederek göreve başladı
Girne-Değirmenlik anayolunda patlatma nedeniyle trafik düzenlemesi
TC MSB Sözcüsü Aktürk BM Kıbrıs Planı iddialarına dair açıklama yaptı