Tatar Martial Arts Oscar ödül törenine katıldı

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, KKTC Taekwondo Federasyonu’nun 46. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen Martial Arts Oscar ödül törenine katıldı. Cumhurbaşkanlığı’ndan yapıaln yazılı açıklamaya göre Tatar, Girne Avrasya Taekwondo Merkezi’nde yer alan törende yapt

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, KKTC Taekwondo Federasyonu’nun 46. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen Martial Arts Oscar ödül törenine katıldı.

Cumhurbaşkanlığı’ndan yapıaln yazılı açıklamaya göre Tatar, Girne Avrasya Taekwondo Merkezi’nde yer alan törende yaptığı konuşmada, farklı kültürlerden gelen çocukların birlik ve dayanışma içinde spor yapmasının önemini dile getirdi.

Cumhurbaşkanı Tatar, federasyonun çalışmalarına katkı yapan herkesi kutladı ve sağlıklı yaşam için sporun gerekliliğine işaret etti.

Federasyonun etkinlikleri için yapılması gerekenler konusunda her zaman federasyonun yanında olduğunu ifade eden Cumhurbaşkanı Tatar, konuşmaların ardından gösterileri izledi ve ödül alanlara madalyalarını takdim etti.

Kıbrıs Haberleri

Emekliye ayrılan ve 30 hizmet yılını tamamlayan polislere plaket verildi
DAÜ sporcusu Ada Kafa, U18 Türkiye Şampiyonu oldu
54.Geleneksel İskele Festivali 26 Haziran’da başlıyor
Karaoğlanoğlu Spor Oyunları ve Deniz Şenliği başlıyor
“Keçenin Yolculuğu” videosu İtalya’da birinci oldu