Taçoy, YDÜ Meslek Yüksekokulu Saç Bakımı ve Güzellik Hizmetleri Bölümü’nü ziyaret etti

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Hasan Taçoy, Yakın Doğu Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Saç Bakımı ve Güzellik Hizmetleri Bölümü’nü ziyaret etti. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, YDÜ Meslek Yüksekokulu Saç Bakımı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Hasan Taçoy, Yakın Doğu Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Saç Bakımı ve Güzellik Hizmetleri Bölümü’nü ziyaret etti.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, YDÜ Meslek Yüksekokulu Saç Bakımı ve Güzellik Hizmetleri Bölümü tarafından, Bakanlığa bağlı Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Dairesi’nden destek alan kadınlara saç ve güzellik uygulaması gerçekleştirildi.

Bakan Taçoy, ziyarette, katkılarından dolayı Saç Bakımı ve Güzellik Hizmetleri Bölüm Başkanı Doç. Dr. Yeşim Üstün Aksoy’a teşekkür belgesi takdim etti.

Bölüm öğrencileri ile de sohbet eden Bakan Taçoy, Bölüm Başkanı Doç. Dr. Aksoy’dan bölümün çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı olarak yeni mezun gençlere ve genç girişimcilere destek olmak için farklı sektörlerde sosyal güvenlik destekleri verdiklerini anımsatan Taçoy, Bakanlık olarak gençlerin yanında olmaya ve onlara yeni fırsatlar sunarak imkanlar yaratmaya devam edeceklerini kaydetti.

Taçoy, Yakın Doğu Üniversitesi’ne sosyal sorumluluk projelerine sağladığı katkılardan dolayı teşekkür etti.

Kıbrıs Haberleri

Emekliye ayrılan ve 30 hizmet yılını tamamlayan polislere plaket verildi
DAÜ sporcusu Ada Kafa, U18 Türkiye Şampiyonu oldu
54.Geleneksel İskele Festivali 26 Haziran’da başlıyor
Karaoğlanoğlu Spor Oyunları ve Deniz Şenliği başlıyor
“Keçenin Yolculuğu” videosu İtalya’da birinci oldu