Şampiyon Melekleri Yaşatma Derneği yararına düzenlenen “Renkler Paylaşınca Güzel” sergisi açıldı

Açılışın başında, Şampiyon Melekler anısına bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Ardından Barış İçin Başka Bir Dünya Mümkün Platformu üyesi sanatçı Halil Öztunç konuşma yaparak, platform hakkında bilgi verdi ve platformun dünyanın 250 ülkesinde sanatç

Açılışın başında, Şampiyon Melekler anısına bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

Ardından Barış İçin Başka Bir Dünya Mümkün Platformu üyesi sanatçı Halil Öztunç konuşma yaparak, platform hakkında bilgi verdi ve platformun dünyanın 250 ülkesinde sanatçıların bir araya gelmesiyle oluşturulduğunu ifade ederek, sergiden elde edilecek gelirin Şampiyon Melekleri Yaşatma Derneği’ne aktarılacağını söyledi.

Barış İçin Başka Bir Dünya Mümkün Platformu Kıbrıs temsilcisi Gülsün Karadayı da, Şampiyon Meleklerin isminin sonsuza kadar yaşatılacağını vurguladı.

Gazimağusa Belediyesi As Başkanı İbrahim Köroğlu da konuşmasında, sanatın ve sanatçının değerine vurgu yaptı.

Konuşmaların ardından Şampiyon Melekler Alp Akın ve Doruk Akın’ın babası Osman Akın ve minik kız kardeşleri Ayliz ve sanatçıların katılımıyla kurdele kesilerek serginin açılışı gerçekleştirildi.

Sergi 27 Mayıs Cumartesi gününe kadar Gazimağusa Bandabulya’da gezilebilecek.

Kıbrıs Haberleri

Mağusa Devlet Hastanesi Başhekimliğinden açıklama: “ 72 yaşındaki hastaya tüm tıbbi tedavi ve bakımlar eksiksiz yapılmaktadır“
Deniz Yıldızı Yardım Derneği, Meme Kanseri farkındalık etkinliği düzenledi
Erhürman’a 87 Bin Mühür Vuruldu
Bu Yenilgi Halkımızın Ahmak Olmadığını Gösteriyor
“Türkiye Bölgesel İş Birliğine Dahil Olmak İstiyorsa Kıbrıs Sorununu Çözmesi Gerek”