Rekortmen yüzücü Ersoy’a KKTC MOK’dan destek

  Türkiye Hazırlık Olimpiyat Merkezi (TOHM) Bursa’da bulunan rekortmen yüzücü Emre Ersoy’a, KKTC Milli Olimpiyat Komitesi tarafından maddi destekte bulunuldu. KKTC MOK adına başkan Dursun Koç, yaklaşık 2 yıldır Bursa’da TOHM’da bulunan yüzücü Ersoy’a

Türkiye Hazırlık Olimpiyat Merkezi (TOHM) Bursa’da bulunan rekortmen yüzücü Emre Ersoy’a, KKTC Milli Olimpiyat Komitesi tarafından maddi destekte bulunuldu.

KKTC MOK adına başkan Dursun Koç, yaklaşık 2 yıldır Bursa’da TOHM’da bulunan yüzücü Ersoy’a başarılar diledi ve ilerleyen süreçte de imkanları doğrultusunda yeniden destek vereceğini belirtti.

Koç, geçen hafta ülkede düzenlenen ödül töreninde ödül alanların federasyonlar tarafından belirlenmesini istediklerini hatırlatarak, Ersoy ve Ersoy gibi sporcular olduğunu ve ödül tüzüğü hazırlandıktan sonra bu seviyelerdeki sporculara da katkı yapacaklarını ifade etti.

Kıbrıs Haberleri

KTTB Başkanı Dalkan, Türk Tabipleri Birliği’nin Kongresi’ne katıldı
Sevgül Uludağ hayatını kaybetti
175 polis ve 25 itfaiye memuru yemin ederek göreve başladı
Girne-Değirmenlik anayolunda patlatma nedeniyle trafik düzenlemesi
TC MSB Sözcüsü Aktürk BM Kıbrıs Planı iddialarına dair açıklama yaptı