Öztürkler: Yaşananlara karşı büyük üzüntü duydum..Hayatımda hiçbir zaman şiddeti, kavgayı benimsemedim

Cumhuriyet Meclisi Başkanı Ziya Öztürkler, Cumhuriyet Meclisi’nde yaşananlarla ilgili açıklama yaptı. Öztürkler açıklamasında, “Cumhuriyet Meclisi’mizin Genel Kurul Salonunda bugün yaşanan görüntüler, bizleri olduğu kadar sanırım herkesi de derinden üzmüş

Cumhuriyet Meclisi Başkanı Ziya Öztürkler, Cumhuriyet Meclisi’nde yaşananlarla ilgili açıklama yaptı.

Öztürkler açıklamasında, “Cumhuriyet Meclisi’mizin Genel Kurul Salonunda bugün yaşanan görüntüler, bizleri olduğu kadar sanırım herkesi de derinden üzmüştür. Meclis Başkanlığı makamına su atmaya kadar varan bu hadiseler tüm kamuoyu önünde yaşanmıştır” ifadelerine yer verdi.

Açıklamasında, Yaşananlara karşı büyük bir üzüntü duyduğunu ifade eden Öztürkler, “söz konusu teşebbüslerde bulunanlara aynı üslupla cevap vermeyeceğimi belirtmek isterim” ifadelerini kullandı.

Hiçbir zaman şiddeti ve kavgayı benimsemediğini, bundan sonraki yaşamımda da aynı duruşta olacağını vurgulayan Öztürkler, “dolasıyla yaşanan gelişmelerin takdirini halkımıza ve kamuoyuna bırakmak istiyorum” dedi.

Kıbrıs Haberleri

GAÜ, üniversite sporlarında ilk üçte yer aldı
Polis örgütünün 62’nci kuruluş yıl dönümü etkinlikleri İskele’de devam etti
Randıman Korosu’ndan Babalar Günü’nde anlamlı ziyaret
Amcaoğlu, 2026 Dünya Budo Kupası şampiyonu kadın sporcuları kabul etti
“Polis Birimleri Tanıtım Etkinliği ve Polkestra Konseri” bu akşam İskele’de