Mersin’de “Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin 40. Yılı Özel Konseri” yapılacak

Başbakan Yardımcılığı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanlığı’na bağlı Devlet Opera ve Bale Koordinasyon Merkezi (KKTCDOB) ile Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü ve Mersin Devlet Opera ve Bal

Başbakan Yardımcılığı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanlığı’na bağlı Devlet Opera ve Bale Koordinasyon Merkezi (KKTCDOB) ile Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü ve Mersin Devlet Opera ve Balesi iş birliğinde Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin (KKTC) 40.Yılı için özel olarak hazırlanan konser Mersin’de yapılacak.

Devlet Opera ve Bale Koordinasyon Merkezi’nden yapılan açıklamaya göre konser, 22 Kasım Çarşamba günü saat 20.00’de Mersin Devlet Opera ve Balesi’nin ev sahipliğinde Mersin Kültür Merkezi Opera Sahnesi’nde yer alacak.

Ali Hoca’nın orkestra şefliği, Sermin Dikmen Töre (Soprano), Tuğrul Enver Töre (Bariton) ve Arda Aktar (Bariton) solistliğinde, Marina Kvlıvıdze konzermaister’liği ve Mersin Devlet Opera ve Balesi Orkestrası ile birlikte sergilenecek olan “Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin 40. Yılı Özel Konseri” biletleri MersinDOB gişelerinden ve biletinial.com adresinden temin edilebilecek.

Kıbrıs Haberleri

KTTB Başkanı Dalkan, Türk Tabipleri Birliği’nin Kongresi’ne katıldı
Sevgül Uludağ hayatını kaybetti
175 polis ve 25 itfaiye memuru yemin ederek göreve başladı
Girne-Değirmenlik anayolunda patlatma nedeniyle trafik düzenlemesi
TC MSB Sözcüsü Aktürk BM Kıbrıs Planı iddialarına dair açıklama yaptı