Kurucu Cumhurbaşkanı Denktaş pazartesi törenlerle anılıyor

Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Raif Denktaş, ölümünün 13’üncü yıl dönümü nedeniyle pazartesi törenlerle anılacak. Milli Günleri Kutlama Merkez Komitesi Başkanı ve Protokol Müdürü Asu Muhtaroğlu tarafından yapılan açıklamaya göre, Rauf Raif Denktaş Anıt Mezarı&


Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Raif Denktaş, ölümünün 13’üncü yıl dönümü nedeniyle pazartesi törenlerle anılacak.

Milli Günleri Kutlama Merkez Komitesi Başkanı ve Protokol Müdürü Asu Muhtaroğlu tarafından yapılan açıklamaya göre, Rauf Raif Denktaş Anıt Mezarı’nda yapılacak ilk tören saat 10.08’de başlayacak.

Protokol sırasına göre çelenklerin anıta sunulmasıyla başlayacak tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam edecek. Tören Anıt Özel Defteri’nin imzalanması ve Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın konuşmasıyla tamamlanacak.

Rauf Raif Denktaş’ı anma etkinlikleri saat 10.45’te Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenecek törenle devam edecek. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayacak törende, Kurucu Cumhurbaşkanı Denktaş’ın oğlu Serdar Denktaş ve Cumhurbaşkanı Ersin Tatar konuşma yapacak.

Anma töreni, Esin Leman Lisesi öğrencileri tarafından seslendirilecek oratoryo ile son bulacak.

Kıbrıs Haberleri

KTTB Başkanı Dalkan, Türk Tabipleri Birliği’nin Kongresi’ne katıldı
Sevgül Uludağ hayatını kaybetti
175 polis ve 25 itfaiye memuru yemin ederek göreve başladı
Girne-Değirmenlik anayolunda patlatma nedeniyle trafik düzenlemesi
TC MSB Sözcüsü Aktürk BM Kıbrıs Planı iddialarına dair açıklama yaptı