İsias davasında kusurlu kamu görevlileri yargı önüne çıkıyor

Şampiyon Meleklerimizle birlikte 72 cana mezar olan İsias Oteli’nin yıkılmasında kusuru bulunan kamu görevlilerinin davası bugün başlıyor. İlk duruşması saat 9.30’da görülecek davanın Adıyaman 1.

Şampiyon Meleklerimizle birlikte 72 cana mezar olan İsias Oteli’nin yıkılmasında kusuru bulunan kamu görevlilerinin davası bugün başlıyor.

İlk duruşması saat 9.30’da görülecek davanın Adıyaman 1. Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki duruşması için aileler yeniden Adıyaman’a gitti.

Adıyaman 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görüşülecek davada, biri dönemin Belediye Başkan Yardımcısı olmak üzere altı sanık yargılanacak.

Şampiyon Melekleri Yaşatma Derneği Başkanı Ruşen Yücesoylu Karakaya, dava öncesi Adıyaman’da basına açıklama yaparak, “Bu dava, istinaf sürecini de etkileyecek. Bizler için çok önemli” dedi.

Kıbrıs Haberleri

GAÜ, üniversite sporlarında ilk üçte yer aldı
Polis örgütünün 62’nci kuruluş yıl dönümü etkinlikleri İskele’de devam etti
Randıman Korosu’ndan Babalar Günü’nde anlamlı ziyaret
Amcaoğlu, 2026 Dünya Budo Kupası şampiyonu kadın sporcuları kabul etti
“Polis Birimleri Tanıtım Etkinliği ve Polkestra Konseri” bu akşam İskele’de