Girne Emekçi Kadınlar Kooperatifi’nin 2. Geleneksel Yeni Yıl Şenliği yapıldı

Girne Emekçi Kadınlar Kooperatifi tarafından düzenlenen Geleneksel Yeni Yıl Şenliği’nin ikincisi bugün yapıldı. Kooperatif Merkezi’nde yer alan etkinlikte , kooperatife üye üretici kadınların üretimleri vatandaşlarla buluştu.

Girne Emekçi Kadınlar Kooperatifi tarafından düzenlenen Geleneksel Yeni Yıl Şenliği’nin ikincisi bugün yapıldı.

Kooperatif Merkezi’nde yer alan etkinlikte , kooperatife üye üretici kadınların üretimleri vatandaşlarla buluştu.

Girne Emekçi Kadınlar Kooperatifi Başkanı Emel Kişi, yaklaşık bir buçuk yıl önce kurulan kooperatifle kadın üreticilerini desteklemeye çalıştıklarını belirtti.

Yeni Yıl Şenliği’nin artık kooperatifin geleneksel bir etkinliği haline geldiğini dile getiren Kişi, amaçlarının, yeniyıl dönemi öncesinde, üretici, vatandaş ve kurum ile kuruluşları buluşturmak olduğunu kaydetti.

Kişi, gönüllülük esasıyla yaptıkları çalışmalarda, Girne belediyesi ve farklı kurum kuruluşların kendilerine destek verdiğini dile getirdi.

Kişi, 2025’in Kooperatif yılı ilan edildiğini anımsatarak, önümüzdeki yıl kooperatifçiliğin daha güçlü bir şekilde desteklenmesini diledi.

Ekinlikte, kooperatif üyelerinin üretimi olan geleneksel yiyecek içecek ve el sanatlarının satışı gerçekleştirildi.

Etkinlikte ayrıca, kooperatife katkı koyan kurum kuruluş ve kişilere teşekkür belgeleri takdim edildi.

Kıbrıs Haberleri

GAÜ, üniversite sporlarında ilk üçte yer aldı
Polis örgütünün 62’nci kuruluş yıl dönümü etkinlikleri İskele’de devam etti
Randıman Korosu’ndan Babalar Günü’nde anlamlı ziyaret
Amcaoğlu, 2026 Dünya Budo Kupası şampiyonu kadın sporcuları kabul etti
“Polis Birimleri Tanıtım Etkinliği ve Polkestra Konseri” bu akşam İskele’de