Gazimağusa’da iş yerinden para çalan şahıs tespit edilerek tutuklandı

Polis Basın Subaylığı’ndan verilen bilgiye göre bu sabah saat 04:15 sıralarında, Gazimağusa’da Glapsides Plajı’nda faaliyet gösteren Loof Beach isimli iş yerinin kapısı açılarak içeriye girilmiş ve iş yeri içerisinde çekmecede muhafaza e

Polis Basın Subaylığı’ndan verilen bilgiye göre bu sabah saat 04:15 sıralarında, Gazimağusa’da Glapsides Plajı’nda faaliyet gösteren Loof Beach isimli iş yerinin kapısı açılarak içeriye girilmiş ve iş yeri içerisinde çekmecede muhafaza edilen toplam 76,000 TL nakit para çalındı.

Olayın polisin bilgisine gelmesi üzerine yürütülen soruşturma kapsamında meselede zanlı olarak görülen B.A.(E-34) tespit edilerek tutuklandı.

Zanlının ikametgahında yapılan aramada ise söz konusu iş yerinden çalınan paraların bir kısmı (59,990 TL) tasarrufunda bulunarak emare olarak alındı.

Polisin olayla ilgili soruşturması devam etmektedir.

PGM/

Kıbrıs Haberleri

KTTB Başkanı Dalkan, Türk Tabipleri Birliği’nin Kongresi’ne katıldı
Sevgül Uludağ hayatını kaybetti
175 polis ve 25 itfaiye memuru yemin ederek göreve başladı
Girne-Değirmenlik anayolunda patlatma nedeniyle trafik düzenlemesi
TC MSB Sözcüsü Aktürk BM Kıbrıs Planı iddialarına dair açıklama yaptı