Cumhurbaşkanlığı himayesinde “Sürdürülebilir Eğitimde Sosyal ve Toplumsal Farkındalığa Destek Projesi” tanıtılacak

Cumhurbaşkanlığı himayesinde, Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın eşi Sibel Tatar öncülüğündeki “Sürdürülebilir Eğitimde Sosyal ve Toplumsal Farkındalığa Destek Projesi” tanıtılacak.

Cumhurbaşkanlığı himayesinde, Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın eşi Sibel Tatar öncülüğündeki “Sürdürülebilir Eğitimde Sosyal ve Toplumsal Farkındalığa Destek Projesi” tanıtılacak.

Cumhurbaşkanlığı’ndan verilen bilgiye göre, Milli Eğitim Bakanlığı, Kıbrıs İşitme ve Konuşma Engelliler Vakfı (KİKEV) iş birliğinde Telsim’in desteği ve ’nin ana medya sponsorluğunda “Seni seviyorum sesin oluyorum” sloganıyla hayat bulacak “Sürdürülebilir Eğitimde Sosyal ve Toplumsal Farkındalığa Destek Projesi” kapsamında işaret diliyle ilgili hazırlanacak eğitim videolarının tanıtımı yapılacak.

Tanıtım, Yakın Doğu Üniversitesi ev sahipliğinde bugün saat 18.00’de YDÜ Büyük Kütüphane Prof.Dr. Ümit Hasan Salonu’nda gerçekleşecek.

Kıbrıs Haberleri

Amcaoğlu: “Temi̇zli̇kte Sadece Bugün Deği̇l, Her Gün Sahadayız”
Ubp’den Kınama❗️
“Adakıbrıs” Projesinin Tanıtım Sunumu…
Eylemde Arbede Ve Kaos Yaşandı
Poli̇s’ten Zehi̇r Taci̇rleri̇ne Sessi̇z Taki̇p Operasyonu…