Cumhurbaşkanlığı himayesinde “Sürdürülebilir Eğitimde Sosyal ve Toplumsal Farkındalığa Destek Projesi” tanıtılacak

Cumhurbaşkanlığı himayesinde, Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın eşi Sibel Tatar öncülüğündeki “Sürdürülebilir Eğitimde Sosyal ve Toplumsal Farkındalığa Destek Projesi” tanıtılacak.

Cumhurbaşkanlığı himayesinde, Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın eşi Sibel Tatar öncülüğündeki “Sürdürülebilir Eğitimde Sosyal ve Toplumsal Farkındalığa Destek Projesi” tanıtılacak.

Cumhurbaşkanlığı’ndan verilen bilgiye göre, Milli Eğitim Bakanlığı, Kıbrıs İşitme ve Konuşma Engelliler Vakfı (KİKEV) iş birliğinde Telsim’in desteği ve ’nin ana medya sponsorluğunda “Seni seviyorum sesin oluyorum” sloganıyla hayat bulacak “Sürdürülebilir Eğitimde Sosyal ve Toplumsal Farkındalığa Destek Projesi” kapsamında işaret diliyle ilgili hazırlanacak eğitim videolarının tanıtımı yapılacak.

Tanıtım, Yakın Doğu Üniversitesi ev sahipliğinde bugün saat 18.00’de YDÜ Büyük Kütüphane Prof.Dr. Ümit Hasan Salonu’nda gerçekleşecek.

Kıbrıs Haberleri

İ̇ncirli: “Ctp Açık Ara Birinci Partidir; Seçimlerin Tümüne Hazırdır”
20 Yıllık Gazetecilik Serüvenim…
KTTB Başkanı Dalkan, Türk Tabipleri Birliği’nin Kongresi’ne katıldı
Sevgül Uludağ hayatını kaybetti
175 polis ve 25 itfaiye memuru yemin ederek göreve başladı