Cumhurbaşkanı Tatar, “Zembil Sanatının Geleneksel Dokunuşları” isimli sergi ve belgesel gösterim etkinliğine katıldı

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Yunus Emre Enstitüsü’nde düzenlenen “Zembil Sanatının Geleneksel Dokunuşları” isimli sergi ve belgesel gösterim etkinliğine katıldı. Etkinlikteki konuşmasına, böyle güzel faaliyetlerin hayat bulmasında emeği geçen herkese teşekk

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Yunus Emre Enstitüsü’nde düzenlenen “Zembil Sanatının Geleneksel Dokunuşları” isimli sergi ve belgesel gösterim etkinliğine katıldı.

Etkinlikteki konuşmasına, böyle güzel faaliyetlerin hayat bulmasında emeği geçen herkese teşekkür ederek başlayan Cumhurbaşkanı Tatar, farklı ülkelerde de Kıbrıs’ta yapılan bu anlamlı çalışmaları duyurmanın, bizim için büyük bir zenginlik olduğunu belirtti.

Kıbrıs Türk halkı olarak örf, adet, gelenek ve kültürümüzün yaşatılması için yapılan çalışmaların çok değerli olduğunu belirten Cumhurbaşkanı Tatar, bu çalışmaların artarak devam etmesini temenni etti.

Kıbrıs Haberleri

KTTB Başkanı Dalkan, Türk Tabipleri Birliği’nin Kongresi’ne katıldı
Sevgül Uludağ hayatını kaybetti
175 polis ve 25 itfaiye memuru yemin ederek göreve başladı
Girne-Değirmenlik anayolunda patlatma nedeniyle trafik düzenlemesi
TC MSB Sözcüsü Aktürk BM Kıbrıs Planı iddialarına dair açıklama yaptı