Cumhurbaşkanı Tatar yurda döndü

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, dün sabah günübirlik gittiği İstanbul’da temaslarını tamamlayıp gece yurda döndü. Türkiye Cumhuriyeti’nde meydana gelen deprem felaketi ve yaşanan büyük acılar dolayısıyla Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’l

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, dün sabah günübirlik gittiği İstanbul’da temaslarını tamamlayıp gece yurda döndü.

Türkiye Cumhuriyeti’nde meydana gelen deprem felaketi ve yaşanan büyük acılar dolayısıyla Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la Vahdettin Köşkü’nde bir araya gelen Cumhurbaşkanı Tatar, kendisine Kıbrıs Türk halkının üzüntüsünü ve taziyelerini sundu.

Daha sonra Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la yapılan görüşmenin ardından açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Tatar’a İstanbul ziyaretinde, Başbakan Ünal Üstel ve Türkiye Cumhuriyeti’nin Lefkoşa Büyükelçisi Metin Feyzioğlu eşlik etti.

Kıbrıs Haberleri

Emekliye ayrılan ve 30 hizmet yılını tamamlayan polislere plaket verildi
DAÜ sporcusu Ada Kafa, U18 Türkiye Şampiyonu oldu
54.Geleneksel İskele Festivali 26 Haziran’da başlıyor
Karaoğlanoğlu Spor Oyunları ve Deniz Şenliği başlıyor
“Keçenin Yolculuğu” videosu İtalya’da birinci oldu