Cumhurbaşkanı Tatar, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz ile görüştü

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Şuşa’da Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile görüştü. Azerbaycan’ın Şuşa kentinde düzenlenen Türk Devletleri Teşkilatı (TDT) Devlet Başkanları Gayrıresmi Zirvesi çerçevesinde gerçekleştirilen görüşme ba

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Şuşa’da Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile görüştü.

Azerbaycan’ın Şuşa kentinde düzenlenen Türk Devletleri Teşkilatı (TDT) Devlet Başkanları Gayrıresmi Zirvesi çerçevesinde gerçekleştirilen görüşme baş başa yapıldı.

Cevdet Yılmaz ile görüşmesi sonrası Türk Ajansı Kıbrıs’a değerlendirme yapan Cumhurbaşkanı Tatar, görüşmede, KKTC’nin TDT’deki konumu ile ekonomik konuların ele alındığını söyledi.

Cumhurbaşkanı olarak ekonomik konulara önem verdiğini ifade eden Tatar, KKTC ile Türkiye Cumhuriyeti arasındaki ekonomik işbirliği protokolünün önemine vurgu yaptı.

Tatar, işbirliğinin, KKTC ekonomisine büyük katkısının olacağını belirterek, Türkiye Cumhuriyeti’nin enflasyonun düşürülmesi amacıyla yürüttüğü politikaların, KKTC’nin de ekonomik anlamda rahatlaması ve halkın refahının artmasına destek olacağına dikkat çekti.

Kıbrıs Haberleri

KTTB Başkanı Dalkan, Türk Tabipleri Birliği’nin Kongresi’ne katıldı
Sevgül Uludağ hayatını kaybetti
175 polis ve 25 itfaiye memuru yemin ederek göreve başladı
Girne-Değirmenlik anayolunda patlatma nedeniyle trafik düzenlemesi
TC MSB Sözcüsü Aktürk BM Kıbrıs Planı iddialarına dair açıklama yaptı