Cumhurbaşkanı Tatar, TC Milli Savunma Bakanı Güler ile telefon görüşmesi yaptı: “Şehit ailelerinin ve tüm Türk ulusunun başı sağ olsun”

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada Türk Silahlı Kuvvetleri askerlerinin şehit olması dolayısıyla Türkiye Cumhuriyeti Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ile telefon görüşmesi yap

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada Türk Silahlı Kuvvetleri askerlerinin şehit olması dolayısıyla Türkiye Cumhuriyeti Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ile telefon görüşmesi yaptı.

Görüşmede, şahsı ve Kıbrıs Türk Halkı adına hayatını kaybeden şehitlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar dileyen Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, “Şehit ailelerinin ve tüm Türk ulusunun başı sağ olsun” ifadelerini kullandı.

Kıbrıs Haberleri

DAÜ sporcusu Ada Kafa, U18 Türkiye Şampiyonu oldu
54.Geleneksel İskele Festivali 26 Haziran’da başlıyor
Karaoğlanoğlu Spor Oyunları ve Deniz Şenliği başlıyor
“Keçenin Yolculuğu” videosu İtalya’da birinci oldu
‘Dünya Yoga Günü’ kapsamında Girne’de etkinlik gerçekleştirildi