Cumhurbaşkanı Tatar Ortopedik Özürlüler Derneği yararına yapılan kermese katıldı

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Kıbrıs Vakıflar İdaresi’nin ana sponsorluğunda Kıbrıs Türk Ortopedik Özürlüler Derneği yararına düzenlenen kermese katıldı. Cumhurbaşkanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Kıbrıs Vakıflar İdaresi’nin an

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Kıbrıs Vakıflar İdaresi’nin ana sponsorluğunda Kıbrıs Türk Ortopedik Özürlüler Derneği yararına düzenlenen kermese katıldı.

Cumhurbaşkanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Kıbrıs Vakıflar İdaresi’nin ana sponsorluğunda gerçekleşen İyilik gönüllüleri, Arun gönüllüleri ve Dadımız Gaçmasın gönüllülerinin destekleri ile Kıbrıs Türk Ortopedik Özürlüler Derneği yararına Büyük Han’da düzenlenen kermese katıldı.

Amacı satışlardan elde edilen gelirle ihtiyacı olan engellilere verilmek üzere derneğe tekerlekli sandalye sağlamak olan kermese katılmaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden Cumhurbaşkanı Tatar, böylesi anlamlı bir etkinliği düzenleyenlere ve katkı yapanlara teşekkür ederek, ortaya konan hassasiyetin önemini dile getirdi.

Kıbrıs Haberleri

Amcaoğlu: “Temi̇zli̇kte Sadece Bugün Deği̇l, Her Gün Sahadayız”
Ubp’den Kınama❗️
Eylemde Arbede Ve Kaos Yaşandı
Poli̇s’ten Zehi̇r Taci̇rleri̇ne Sessi̇z Taki̇p Operasyonu…
Mağusa Devlet Hastanesi Başhekimliğinden açıklama: “ 72 yaşındaki hastaya tüm tıbbi tedavi ve bakımlar eksiksiz yapılmaktadır“