Cumhurbaşkanı Tatar, köy kadın kursu sergisini gezdi

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Mehmetçik Büyükkkonuk Belediyesi’ne bağlı Mehmetçik, Kumyalı, Çayırova, Büyükkonuk ve Yedikonuk Köy Kadın Kursu sergi açılışına katıldı. Sergi açılışında Mesleki Teknik Öğretim Dairesi Müdürü Gülşen Hocanın ve Karpaz Mesle

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Mehmetçik Büyükkkonuk Belediyesi’ne bağlı Mehmetçik, Kumyalı, Çayırova, Büyükkonuk ve Yedikonuk Köy Kadın Kursu sergi açılışına katıldı.

Sergi açılışında Mesleki Teknik Öğretim Dairesi Müdürü Gülşen Hocanın ve Karpaz Meslek Lisesi Müdüru Cumali Avcı bir konuşma gerçekleştirdi.

Mehmetçik, Kumyalı, Çayırova, Büyükkonuk ve Yedikonuk Köy Kadın Kursu sergisinde öğretmen Emete Mavili Karamansoylu ve Hülya Tekman’ın öğrencilerinin 2022-2023 kurs dönemi süresince el emekleri ve yaratıcılıklarıyla hazırladıkları ürünler sergilendi.

Kıbrıs Haberleri

İ̇ncirli: “Ctp Açık Ara Birinci Partidir; Seçimlerin Tümüne Hazırdır”
20 Yıllık Gazetecilik Serüvenim…
KTTB Başkanı Dalkan, Türk Tabipleri Birliği’nin Kongresi’ne katıldı
Sevgül Uludağ hayatını kaybetti
175 polis ve 25 itfaiye memuru yemin ederek göreve başladı