Cumhurbaşkanı Tatar BM’nin düzenlediği yıl sonu resepsiyonuna katıldı

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Birleşmiş Milletler’in ara bölgede düzenlediği yıl sonu resepsiyonuna katıldı. Birleşmiş Milletler Kıbrıs Barış Gücü tarafından ara bölgedeki Ledra Palace Otel’de düzenlenen resepsiyon saat 19.

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Birleşmiş Milletler’in ara bölgede düzenlediği yıl sonu resepsiyonuna katıldı.

Birleşmiş Milletler Kıbrıs Barış Gücü tarafından ara bölgedeki Ledra Palace Otel’de düzenlenen resepsiyon saat 19.00’da başladı.

Resepsiyonda, Rum Yönetimi Lideri Anastasiadis, müzakereciler, diplomatlar, Birleşmiş Milletler görevlileri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri de yer alıyor.

BM’nin düzenlediği yıl sonu resepsiyonunda Cumhurbaşkanı Tatar ile Rum lider Anastasiadis, sosyal içerikli bir görüşme gerçekleştirecek.

Kıbrıs Haberleri

KTTB Başkanı Dalkan, Türk Tabipleri Birliği’nin Kongresi’ne katıldı
Sevgül Uludağ hayatını kaybetti
175 polis ve 25 itfaiye memuru yemin ederek göreve başladı
Girne-Değirmenlik anayolunda patlatma nedeniyle trafik düzenlemesi
TC MSB Sözcüsü Aktürk BM Kıbrıs Planı iddialarına dair açıklama yaptı