Cumhurbaşkanı Tatar başkanlığında uyuşturucuyla mücadele konusunda toplantı düzenlendi

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar başkanlığında uyuşturucuyla mücadele konusunda toplantı düzenlendi. Cumhurbaşkanı Ersin Tatar başkanlığında, artan uyuşturucu kullanımı ve erişebilirliği konusunda geniş katılımlı bir istişare toplantısı düzenlendi.


Cumhurbaşkanı Ersin Tatar başkanlığında uyuşturucuyla mücadele konusunda toplantı düzenlendi.

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar başkanlığında, artan uyuşturucu kullanımı ve erişebilirliği konusunda geniş katılımlı bir istişare toplantısı düzenlendi.

Toplantıda, uyuşturucu kullanımı ile ilgili genel bilgiler paylaşıldı, artan uyuşturucu kullanımına karşı sürdürülecek mücadele ve belirlenecek yol haritası üzerinde duruldu.

Toplantıda ayrıca bireysel ve toplumsal olarak alınması gereken sorumluluk ve önlemler ele alındı.

Toplantıda, toplantıyı düzenlediği ve paydaşları bir araya getirdiği için Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’a teşekkür edildi.

Kıbrıs Haberleri

Mağusa Devlet Hastanesi Başhekimliğinden açıklama: “ 72 yaşındaki hastaya tüm tıbbi tedavi ve bakımlar eksiksiz yapılmaktadır“
Deniz Yıldızı Yardım Derneği, Meme Kanseri farkındalık etkinliği düzenledi
Erhürman’a 87 Bin Mühür Vuruldu
Bu Yenilgi Halkımızın Ahmak Olmadığını Gösteriyor
“Türkiye Bölgesel İş Birliğine Dahil Olmak İstiyorsa Kıbrıs Sorununu Çözmesi Gerek”