Cumhurbaşkanı Tatar, 26’ncı Avrasya Ekonomi Zirvesi açılış etkinliğine katıldı

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Marmara Grubu Stratejik ve Sosyal Araştırmalar Vakfı tarafından düzenlenen 26’ncı Avrasya Ekonomi Zirvesi açılış etkinliğine katıldı. İstanbul Wow Otel Kongre Merkezi’nde yer alan etkinlikte Tatar, Bosna Hersek Feder

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Marmara Grubu Stratejik ve Sosyal Araştırmalar Vakfı tarafından düzenlenen 26’ncı Avrasya Ekonomi Zirvesi açılış etkinliğine katıldı.

İstanbul Wow Otel Kongre Merkezi’nde yer alan etkinlikte Tatar, Bosna Hersek Federasyonu Cumhurbaşkanı Marinko Cavara ve Azerbaycan Enerji Bakanı Parviz Şahbazov başta olmak üzere çeşitli ülkelerin temsilcileri ile bir araya geldi.

Yarın sabah itibarıyla oturumların başlayacağı Avrasya Ekonomi Zirvesi’nde Rusya-Ukrayna savaşı, bölgesel çatışmalar, küresel belirsizlikler, enerji krizi, gıda güvenliği, iklim değişikliği, enerjide dönüşüm, toplumsal cinsiyet eşitsizliği gibi başlıklar konuşulacak.

Kıbrıs Haberleri

Emekliye ayrılan ve 30 hizmet yılını tamamlayan polislere plaket verildi
DAÜ sporcusu Ada Kafa, U18 Türkiye Şampiyonu oldu
54.Geleneksel İskele Festivali 26 Haziran’da başlıyor
Karaoğlanoğlu Spor Oyunları ve Deniz Şenliği başlıyor
“Keçenin Yolculuğu” videosu İtalya’da birinci oldu