Cumhurbaşkanı Tatar, 26’ncı Avrasya Ekonomi Zirvesi açılış etkinliğine katıldı

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Marmara Grubu Stratejik ve Sosyal Araştırmalar Vakfı tarafından düzenlenen 26’ncı Avrasya Ekonomi Zirvesi açılış etkinliğine katıldı. İstanbul Wow Otel Kongre Merkezi’nde yer alan etkinlikte Tatar, Bosna Hersek Feder

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Marmara Grubu Stratejik ve Sosyal Araştırmalar Vakfı tarafından düzenlenen 26’ncı Avrasya Ekonomi Zirvesi açılış etkinliğine katıldı.

İstanbul Wow Otel Kongre Merkezi’nde yer alan etkinlikte Tatar, Bosna Hersek Federasyonu Cumhurbaşkanı Marinko Cavara ve Azerbaycan Enerji Bakanı Parviz Şahbazov başta olmak üzere çeşitli ülkelerin temsilcileri ile bir araya geldi.

Yarın sabah itibarıyla oturumların başlayacağı Avrasya Ekonomi Zirvesi’nde Rusya-Ukrayna savaşı, bölgesel çatışmalar, küresel belirsizlikler, enerji krizi, gıda güvenliği, iklim değişikliği, enerjide dönüşüm, toplumsal cinsiyet eşitsizliği gibi başlıklar konuşulacak.

Kıbrıs Haberleri

İ̇ncirli: “Ctp Açık Ara Birinci Partidir; Seçimlerin Tümüne Hazırdır”
20 Yıllık Gazetecilik Serüvenim…
KTTB Başkanı Dalkan, Türk Tabipleri Birliği’nin Kongresi’ne katıldı
Sevgül Uludağ hayatını kaybetti
175 polis ve 25 itfaiye memuru yemin ederek göreve başladı