Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, KKTC Atıcılık Federasyonu heyetini kabul etti

“Ülkemize yaşattıkları gurur nedeniyle sporcularımıza teşekkür ederim” Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Konya’da gerçekleşen Türkiye Skeet Şampiyonası’na katılıp derece elde eden KKTC Atıcılık Federasyonu sporcu ve yetkililerini kabul ederek görüştü.

“Ülkemize yaşattıkları gurur nedeniyle sporcularımıza teşekkür ederim”

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Konya’da gerçekleşen Türkiye Skeet Şampiyonası’na katılıp derece elde eden KKTC Atıcılık Federasyonu sporcu ve yetkililerini kabul ederek görüştü.

Cumhurbaşkanlığından verilen bilgiye göre, kabulde yaptığı konuşmada sporcuları, elde ettikleri başarılar ve yaşattıkları gururdan dolayı tebrik eden Cumhurbaşkanı Tatar, bu başarıların gençlere örnek olacağını belirtti.

Cumhurbaşkanı Tatar, Kıbrıs Türk gençliğinin bu başarılarının uluslararası etkinliklerde de artarak devam etmesi temennisinde bulunarak emeği geçenlere teşekkürlerini sundu.

Kıbrıs Haberleri

Mağusa Devlet Hastanesi Başhekimliğinden açıklama: “ 72 yaşındaki hastaya tüm tıbbi tedavi ve bakımlar eksiksiz yapılmaktadır“
Deniz Yıldızı Yardım Derneği, Meme Kanseri farkındalık etkinliği düzenledi
Erhürman’a 87 Bin Mühür Vuruldu
Bu Yenilgi Halkımızın Ahmak Olmadığını Gösteriyor
“Türkiye Bölgesel İş Birliğine Dahil Olmak İstiyorsa Kıbrıs Sorununu Çözmesi Gerek”