Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, KKTC Atıcılık Federasyonu heyetini kabul etti

“Ülkemize yaşattıkları gurur nedeniyle sporcularımıza teşekkür ederim” Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Konya’da gerçekleşen Türkiye Skeet Şampiyonası’na katılıp derece elde eden KKTC Atıcılık Federasyonu sporcu ve yetkililerini kabul ederek görüştü.

“Ülkemize yaşattıkları gurur nedeniyle sporcularımıza teşekkür ederim”

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Konya’da gerçekleşen Türkiye Skeet Şampiyonası’na katılıp derece elde eden KKTC Atıcılık Federasyonu sporcu ve yetkililerini kabul ederek görüştü.

Cumhurbaşkanlığından verilen bilgiye göre, kabulde yaptığı konuşmada sporcuları, elde ettikleri başarılar ve yaşattıkları gururdan dolayı tebrik eden Cumhurbaşkanı Tatar, bu başarıların gençlere örnek olacağını belirtti.

Cumhurbaşkanı Tatar, Kıbrıs Türk gençliğinin bu başarılarının uluslararası etkinliklerde de artarak devam etmesi temennisinde bulunarak emeği geçenlere teşekkürlerini sundu.

Kıbrıs Haberleri

Emekliye ayrılan ve 30 hizmet yılını tamamlayan polislere plaket verildi
DAÜ sporcusu Ada Kafa, U18 Türkiye Şampiyonu oldu
54.Geleneksel İskele Festivali 26 Haziran’da başlıyor
Karaoğlanoğlu Spor Oyunları ve Deniz Şenliği başlıyor
“Keçenin Yolculuğu” videosu İtalya’da birinci oldu