Çınarlı’daki yangında yaklaşık 2 bin dönüm alan kül oldu

    Polis Basın Subaylığı’ndan verilen bilgiye göre  Çınarlı köyünün güneydoğu kısmında İncirli Mağara bölgesinden bugün öğle saatlerinde başlayan ve geniş bir alana yayılan yangın kontrol altına alındı.

Polis Basın Subaylığı’ndan verilen bilgiye göre  Çınarlı köyünün güneydoğu kısmında İncirli Mağara bölgesinden bugün öğle saatlerinde başlayan ve geniş bir alana yayılan yangın kontrol altına alındı. Yangının çevre emniyeti alınmış olup yer yer yanmalar devam etmektedir.

Yangın sonucu yaklaşık 2,000 dönümlük alan içerisindeki biçilmemiş arpa ve buğday ile balyalar, harnup, zeytin, çam ağaçları ile maki bitki örtüsü yandı. Yangın alanında itfaiye ekiplerinin söndürme ve soğutma çalışmaları sürüyor.

PGM

Kıbrıs Haberleri

Fuat Oktay Kıbrıs gazileriyle buluştu
GAÜ, üniversite sporlarında ilk üçte yer aldı
Polis örgütünün 62’nci kuruluş yıl dönümü etkinlikleri İskele’de devam etti
Randıman Korosu’ndan Babalar Günü’nde anlamlı ziyaret
Amcaoğlu, 2026 Dünya Budo Kupası şampiyonu kadın sporcuları kabul etti