‘Büyük Usta Ediz Gürel’ Namık Kemal Meydanı’nda 30 kişi ile simultane satranç oynadı








Henüz 16 yaşında Türkiye’nin usta satranççıları arasında en genç ‘Büyük Usta’ (Grand Master-GM) ünvanına sahip oyuncu olan Ediz Gürel Cortado Sertbay Satranç Akademisi’nin davetlisi olarak Kuzey KıbrısTürk Cumhuriyeti’ne geldi.

Grand Master Ediz Gürel, Gazimağusa Namık Kemal Meydanı’nda Cortado Sertbay Satranç Akademi sporcuları ile simultane satranç müsabakası yaptı.


Aynı anda 30 sporcu ile simultane müsabaka gerçekleştiren Ediz Gürel müsabaka öncesinde ’ye duygu ve düşüncelerini aktardı.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde bulunmaktan dolayı duyduğu heyecanı dile getiren Gürel, satranççıların ilgisinden memnun kaldığını belirtti.

Kıbrıs Haberleri

Mağusa Devlet Hastanesi Başhekimliğinden açıklama: “ 72 yaşındaki hastaya tüm tıbbi tedavi ve bakımlar eksiksiz yapılmaktadır“
Deniz Yıldızı Yardım Derneği, Meme Kanseri farkındalık etkinliği düzenledi
Erhürman’a 87 Bin Mühür Vuruldu
Bu Yenilgi Halkımızın Ahmak Olmadığını Gösteriyor
“Türkiye Bölgesel İş Birliğine Dahil Olmak İstiyorsa Kıbrıs Sorununu Çözmesi Gerek”