BAY-SEN, 23. Olağan Genel Kurulu’nu bugün gerçekleştiriyor

Bayrak Radyo Televizyon Kurumu Çalışanları Sendikası 23. Olağan genel kurulunu gerçekleştiriyor. Genel kurulun açılışında konuşan Sendika Başkanı İbrahim Kanat, seçimin tüm üyelere hayırlı olması temennisinde bulundu.

Bayrak Radyo Televizyon Kurumu Çalışanları Sendikası 23. Olağan genel kurulunu gerçekleştiriyor.

Genel kurulun açılışında konuşan Sendika Başkanı İbrahim Kanat, seçimin tüm üyelere hayırlı olması temennisinde bulundu.

Kanat “Tek hedef çalışanlarının haklarını bugünden daha iyiye taşımak olduğunu” söyledi.

Hür-İş Federasyonu Başkanı Ahmet Serdaroğlu ise, Genel Kurul’da çok adaylı bir seçim yapılacağını, bunun demokrasi gereği olduğunu kaydetti.

Serdaroğlu “Önemli olan seçimden sonra kazananlar da kaybedenler de hep beraber bir bütün olarak yoluna devam etmesidir” diye konuştu.

Federasyon başkanı olarak bugüne kadar birlikte yürütülen çalışmalar için BAY-Sen yönetimine teşekkür eden Serdaroğlu, seçimin ardından göreve gelecek yeni yönetim ile birlik içerisinde çalışmaya devam edeceklerini kaydetti.

Genel Kurul, Divanın oluşturulmasının ardından Faaliyet, Genel Durum ve Mali Raporların okunup aklanması ile devam etti.

Yeni Başkan, Yönetim Kurulu, Denetleme ve Disiplin kurullarının belirleneceği Genel Kurulda oy verme işlemi saat 17.00’ye kadar devam edecek.

Kıbrıs Haberleri

KTTB Başkanı Dalkan, Türk Tabipleri Birliği’nin Kongresi’ne katıldı
Sevgül Uludağ hayatını kaybetti
175 polis ve 25 itfaiye memuru yemin ederek göreve başladı
Girne-Değirmenlik anayolunda patlatma nedeniyle trafik düzenlemesi
TC MSB Sözcüsü Aktürk BM Kıbrıs Planı iddialarına dair açıklama yaptı