Başbakan Üstel, Adıyaman Valisi Osman Varol ile görüṣtü

İsias Hotel Davasının ikinci Duruşması öncesi Başbakan Ünal Üstel, Adıyaman Valisi Osman Varol ile sabah kahvaltısında bir araya geldi. Kahvaltıda, Başbakanlık ekibi, ana muhalefet Cumhuriyetçi Türk Partisi Genel Başkanı Tufan Erhürman, Başbakan Yardımcıs

İsias Hotel Davasının ikinci Duruşması öncesi Başbakan Ünal Üstel, Adıyaman Valisi Osman Varol ile sabah kahvaltısında bir araya geldi.

Kahvaltıda, Başbakanlık ekibi, ana muhalefet Cumhuriyetçi Türk Partisi Genel Başkanı Tufan Erhürman, Başbakan Yardımcısı, Turizim, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, İçişleri Bakanı Dursun Oğuz, Milli Eğitim Bakanı Nazım Çavuşoğlu, Cumhuriyet Meclisi Depremle İlgili Hukuki ve Adli Sürecin İzlenmesine İlişkin Oluşturulan Geçici ve Özel Komite Başkanı Oğuzhan Hasipoğlu, Meclis Başkan Yardımcısı Fazilet Özdenefe, milletvekilleri; Teberrüken Uluçay, Aysegul Baybars, Serhat Akpınar, Salahi Şahiner, Şifa Çolakoğlu, Ongun Talat, Resmiye Canaltay, Kıbrıs Türk Barolar Birliği Başkanı Hasan Esendağlı ile Şampiyon Melekleri Yaşatma Derneği Başkanı Ruşen Karakaya hazır bulundu.

Kıbrıs Haberleri

KTTB Başkanı Dalkan, Türk Tabipleri Birliği’nin Kongresi’ne katıldı
Sevgül Uludağ hayatını kaybetti
175 polis ve 25 itfaiye memuru yemin ederek göreve başladı
Girne-Değirmenlik anayolunda patlatma nedeniyle trafik düzenlemesi
TC MSB Sözcüsü Aktürk BM Kıbrıs Planı iddialarına dair açıklama yaptı