Amcaoğlu, “E-Tüzel” Sistemi’nin 1 Ağustos’ta uygulamaya gireceğini açıkladı

Ekonomi ve Enerji Bakanı Olgun Amcaoğlu, “E – Tüzel” Sistemi’nin 1 Ağustos’ta uygulamaya gireceğini açıkladı. Bakan Amcaoğlu bakanlık basın bürosu aracılığı ile yaptığı yazılı açıklamada, vatandaşların ilk etapta, mesai saatleri içerisinde, şirketlere ait

Ekonomi ve Enerji Bakanı Olgun Amcaoğlu, “E – Tüzel” Sistemi’nin 1 Ağustos’ta uygulamaya gireceğini açıkladı.

Bakan Amcaoğlu bakanlık basın bürosu aracılığı ile yaptığı yazılı açıklamada, vatandaşların ilk etapta, mesai saatleri içerisinde, şirketlere ait onay belgelerini alabileceğini ve şirket kurulumu için isim yoklamasını online yapabileceklerini kaydetti.

Amcaoğlu ilerleyen süreçte, mesai saatleri dışında da her türlü belge alımı ve başvurunun yapılabileceğini de belirtti.

Açıklamada, “Bakan Amcaoğlu, yine önümüzdeki kısa dönem içerisinde, vatandaşların, isim yoklaması, şirket kurma, şirket kapatma, hissedar değişimi gibi işlemleri de online yapabileceklerini ifade etti” denildi.

Kıbrıs Haberleri

Emekliye ayrılan ve 30 hizmet yılını tamamlayan polislere plaket verildi
DAÜ sporcusu Ada Kafa, U18 Türkiye Şampiyonu oldu
54.Geleneksel İskele Festivali 26 Haziran’da başlıyor
Karaoğlanoğlu Spor Oyunları ve Deniz Şenliği başlıyor
“Keçenin Yolculuğu” videosu İtalya’da birinci oldu