54.Geleneksel İskele Festivali 26 Haziran’da başlıyor

İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, 26 Haziran-5 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek 54. Geleneksel İskele Festivali ile ilgili basın toplantısı düzenledi. Sadıkoğlu, festivalde bu yıl da kültür, sanat, spor ve eğlencenin bir arada olacağını

İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, 26 Haziran-5 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek 54. Geleneksel İskele Festivali ile ilgili basın toplantısı düzenledi.

Sadıkoğlu, festivalde bu yıl da kültür, sanat, spor ve eğlencenin bir arada olacağını ifade etti.

Festivalin açılış gecesinde sevilen sanatçı Zülfü Livaneli’nin sahne alacağını kaydeden Sadıkoğlu, konsere KKTC Devlet Senfoni Orkestrası’nın da eşlik edeceğini dile getirdi.

Festival alanında 100’ün üzerinde stant kurulacağını belirten Sadıkoğlu, ayrıca Kuzey Kıbrıs Türk Kızılayı iş birliğiyle kan bağışı kampanyalarının da gerçekleştirileceğini söyledi.

7’den 70’e tüm halkı festivale davet eden Sadıkoğlu, festivalin birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhunu pekiştireceğini sözlerine ekledi.

Kıbrıs Haberleri

KTTB Başkanı Dalkan, Türk Tabipleri Birliği’nin Kongresi’ne katıldı
Sevgül Uludağ hayatını kaybetti
175 polis ve 25 itfaiye memuru yemin ederek göreve başladı
Girne-Değirmenlik anayolunda patlatma nedeniyle trafik düzenlemesi
TC MSB Sözcüsü Aktürk BM Kıbrıs Planı iddialarına dair açıklama yaptı