4 gün sürecek Kurban Bayramı başladı

İslam aleminin iki bayramından biri olan Kurban Bayramı bugün sabah kılınan Bayram namazının ardından başladı. Vatandaşların, bayramı huzur ve güven içerisinde geçirebilmesi için gerekli tüm önlemler alındı.

İslam aleminin iki bayramından biri olan Kurban Bayramı bugün sabah kılınan Bayram namazının ardından başladı.

Vatandaşların, bayramı huzur ve güven içerisinde geçirebilmesi için gerekli tüm önlemler alındı.

Vatandaşlar şikayetlerini ve yardım taleplerini “155 Polis İmdat, 199 İtfaiye, 156 Alo Narkotik” ve diğer telefon hatlarından kesintisiz 24 saat polise iletebilecek.

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ve eşi Sibel Tatar, saat 10.30’da halkla bayramlaşacak.

Pandemi nedeniyle bir süredir açık görüş yapılmayan Merkezi Cezaevi’nde bayram süresince açık görüş yapılabilecek.

Sağlık Bakanlığı ise Lefkoşa, Girne, Gazimağusa, Güzelyurt ve İskele’de 9 PCR ve antijen merkezinin bayram boyunca hizmet vereceğini açıkladı.

Kıbrıs Haberleri

KTTB Başkanı Dalkan, Türk Tabipleri Birliği’nin Kongresi’ne katıldı
Sevgül Uludağ hayatını kaybetti
175 polis ve 25 itfaiye memuru yemin ederek göreve başladı
Girne-Değirmenlik anayolunda patlatma nedeniyle trafik düzenlemesi
TC MSB Sözcüsü Aktürk BM Kıbrıs Planı iddialarına dair açıklama yaptı