'Yeşil vatan tırı' Artvin'de

Orman Genel Müdürlüğünce çocukların ormanlar hakkında bilinçlendirilmesi amacıyla hazırlanan "Yeşil vatan tırı" Türkiye turu kapsamında Artvin'e geldi.

Valilik önünde bulunan tırda, öğrencilere ormanlarla ilgili video ve 5D sinema gösterimi gerçekleştirildi.

Fidan dikiminin de uygulamalı olarak öğretildiği etkinlikte müzik eşliğinde çeşitli oyunlar oynayan öğrencilere hediyeler verildi.

Organizasyon sorumlusu Abdullah Sütçü, gazetecilere, Tarım ve Orman Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğünün tırıyla Türkiye'yi dolaşarak, çocuklara orman sevgisini ve bilincini aşılamaya çalıştıklarını söyledi.

Türkiye turuna 22 Mart'ta Muğla'dan başladıklarını anlatan Sütçü, "Muğla, Antalya, Mersin, Konya, Kayseri, Hatay, Adana, Kahramanmaraş, Şanlıurfa, Diyarbakır gibi daha çok sayabileceğim yerleri gezdik." dedi.

Sütçü, dolaşacakları çok bölge, il olduğuna dikkati çekerek, Artvin'in ise ziyaret ettikleri 41'inci yer olduğunu aktardı. 

TRT

Güncel Haberleri

Tutuklanan İnsanlar Ne Şartlarda Tutuluyor
Hayat Pahalılığı Artışlarının Yüzdelik Verilmemesi İçin Niye Grev Yapmadınız?
Her Bir Vekilin Maaşı Milyonu Buldu, Maliye Nasıl Ödemeye Devam Edecek?
Hayat Pahalılığı, Üst Düzey Vekil Ve Bürokratların Mafyavari Haraç Düzenidir❗✍️
Para İçin Ne Kadar Sahte Ve İşgüzar Olduklarını Görün❗️