Yenikapı'da feribotun dalgası balıkçı teknesini batırdı

İstanbul Yenikapı'da İDO feribotunun iskeleye yanaşırken oluşturduğu dalga, sahilde bağlı bulunan bir balıkçı teknesini batırdı.

Bursa-İstanbul arasında otomobil taşıyan Osman Gazi-1 Feribotu Yenikapı’ya yanaşırken büyük dalgalar oluşturdu. Tarım ve Orman Bakanlığı S.S. Eminönü İlçesi Su Ürünleri Kooperatifi’ne bağlı olan balıkçı tekneleri feribottan kıyıya doğru gelen dalgalarla savrulmaya başladı.

Balıkçı teknelerinden biri dalgalara karşı koyamayarak battı. 2 tekne ise kıyıya vurarak ağır hasar gördü.

Teknenin battığı anlar balıkçılar tarafından cep telefonu kameralarıyla kaydedildi. Teknelerde toplam 1 milyon TL'ye yakın zarar meydana gelirken kooperatif ile İDO arasındaki görüşmelerin devam ettiği öğrenildi.

TRT

Türkiye Haberleri

Usta Sanatçı Kadir İnanır son yolculuğuna uğurlanıyor
Türk sinemasının usta ismi Kadir İnanır hayatını kaybetti
Narin Güran cinayeti davasında karar açıklandı
Balıkesir açıklarında 64 düzensiz göçmen kurtarıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan Togg'un direksiyonunda: Türk Sanat Musikisini nereden dinleyeceğiz?